Facebook Pixel

Правила

Правила за томбола „15 години Sky City Mall“

І. ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Настоящите Условия за участие ("Условията") уреждат начина на провеждане на томболата  "15 години Sky City Mall" ("Играта"). Условията са достъпни за всички лица на интернет страницата, на Sky City Mall – https://game.skycitycenter.com  и на място в търговски център „Sky City Mall“.

2. Организатор на томболата  e „ЕВРОПА-ВН” ООД, ЕИК 831524037, вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, със седалище и адрес на управление: гр. София, кв. Симеоново, ул. „Момина сълза“ 14А (наричано "Организатора").

3. Периодът на провеждане на томболата  е от 20.09.2021 г. до 20.10.2021г. („Период на провеждане”).

4. Интернет страницата, чрез която се реализира томболата, е https://game.skycitycenter.com.
5. Томболата  се организира и провежда на български език, за територията на Република България, в търговски център „Sky City Mall“.

6. Участието в томболата  е допустимо при стриктно спазване на настоящите Условия. С извършването на което и да е от действията за участие в томболата, описани по-долу, всеки участник потвърждава, че се е запознал с условията, разбрал ги е и ги приема безусловно.

ІІ. ПРАВО НА УЧАСТИЕ

7. Право да участват в томболата  имат всички дееспособни физически лица, с постоянен адрес в Република България, които към датата на участие са навършили 18 години. Нямат право да участват служителите на „ЕВРО ХАРТ“ ООД, „ВАН ХОЛДИНГ” ООД, „ЕВРОПА – ВН“ ООД, „ВИНТЕРКО“ ООД и „ДАР Г.Н.“ ООД, членове на техните семейства (включително възходящи и низходящи до втора степен, съпрузи и роднини до втора съребрена степен), както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на томболата  ("Участник/ци").

8. Участник в томболата  е всяко лице, направило покупка на стойност над 30.00 (тридесет) лева, в обектите, находящи се в търговски център „Sky City Mall“ , с изключение на обектите, посочени в т.14 от настоящите правила, които не участват в томболата  и е изпратило коректно попълненa според Условията онлайн форма за участие със своите лични данни и данните от касова бележка, която е получило на касата от съответния участващ в играта обект.

ІІІ. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

9. Участието в томболата  е обвързано с покупка на стоки от наличния асортимент в обекти в търговски център „Sky City Mall“, с изключение на обектите в т.14 от настоящите правила, които не участват в томболата.

10. За участие в томболата желаещите трябва да направят покупка на стока от наличния асортимент в обекти в търговски център „Sky City Mall“ на стойност над 30.00 (тридесет) лева, в обекти в търговски център „Sky City Mall“, с изключение на обектите в т.14 от настоящите правила, които не участват в томболата.

11. На касата на съответния обект, участващ в томболата, след заплащане на покупката си, всеки клиент получава касова бележка и ако стойността на касовата бележката е на стойност над 30,00 (тридесет) лева, клиентът има право да участва в томболата и възможност да спечели една от описаните награди.

12. За участие в тегленето Участникът трябва да попълни формата за участие като регистрира данни от касовата бележка: магазин – избира се от падащото меню обектът, от който е извършена покупката, номер от касова бележка и номер на фискалното устройствo, съгласно примерния вариант и сума, както и да попълни коректно своите лични данни на адрес: https://game.skycitycenter.com 

13. Пълният списък с награди ще откриете в Раздел IV „Награди“ от настоящите Условия.

14. Обектите, находящи се в търговски център „Sky City Mall“, които не участват в играта и направена от тях покупка и регистрирана касова бележка, няма да се приемат при определяне на печелившите участници, са както следва:

       - Автоматизирана станция „Speedy“;

       - Easy Pay;

       - Банкомати на UniCredit Bulbank;

       - SDI;

       - Viva Credit;

       - MOMENTO - „Пощенска банка“ АД;

       - VIVACOM;

       - A1;

       - TELENOR;

       - ONLINE DIRECT;

       - Супермаркет „ФАНТАСТИКО“;

       - Паркинг на търговски център „Sky City Mall“.

15. Направена покупка от посочените в предходната точка 14 от настоящите правила обекти и регистрирана  касова бележка от тези обекти няма да бъдат вземани предвид при тегленето на наградите и няма да участват за спечелване на една от посочените награди в Раздел IV „Награди“.

16. Задължителните лични данни, които Участникът трябва да попълни, са: три имена, телефон за връзка, неселено място и имейл адрес.

17.  Всеки Участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, като регистрира неограничен брой касови бележки.

18. Не е възможно повторно регистриране на една и съща касова бележка.

19. С регистрирането на информацията от касовата бележка Участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани от „ЕВРОПА-ВН” ООД за целите на играта, а в случай че бъдат обявени за печеливши, дружеството да публикува техните данни по избран от дружеството начин.

20. Един Участник може да спечели само една награда в рамките на Играта.

21. Регистрираната информация от касовата бележка участва в тегленето за разпределение на наградите, което ще бъде направено на 21.10.2021г.
        

IV. НАГРАДИ

22. Всеки Участник, който е направил покупка на стойност над 30.00 (тридесет) лева, в търговски център „Sky City Mall“ , с изключение на обектите в т.14 от настоящите правила, които не участват в играта, попълнил е коректно онлайн формата за участие в Играта и отговаря на Условията, има право да участва в Играта и да спечели награда.

23. Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:

a) 5 награди – Телефон Apple iPhone 12, 64GB;

b) 5 награди – Портативна колонка JBL Flip 5 20W, Bluetooth;

c) 5 награди – Прахосмукачка робот iRobot ROOMBA 976;

d) 5 награди – Смарт часовник Fitbit Versa 3 FB511GLNV, 1.58,4;

e) 50 награди – Ваучер за пазаруване от всички супермаркети на Търговска верига „Фантастико“ на стойност 50 (петдесет) лева, със срок на валидност до 31.12.2021;

f) 50 награди – Ваучер на стойност 50(петдесет)лева за ресторанти “My Choice“, със срок на валидност до 31.12.2021;

g) 50 награди – Еднoмесечна карта за използване на услуги – групови занимания, фитнес, сауна и парна баня във фитнес център „Fast&Fit“; със срок на валидност до 31.12.2021г.;

h) 50 награди – Ваучер за игра в боулинг зали „MegaXreme“ на стойност 50(петдесет) лева, със срок на валидност до 31.12.2021г.;

i) 10 награди – Ваучер за пазаруване в обектите, участващи в настоящата игра, находящи се в търговски център „Sky City Mall“ (Sky City) на стойност, равна на стойността на регистрираната касова бележка за направена покупка от обект, участващ в играта, по време на играта, но не повече от 50(петдесет) лева;

j) над 50 награди от избрани обекти в Sky City Mall, както следва:

- 2 награди от аптека SUBRA – 1) HELIOCARE 360-Airgel, 60 мл, SPF 50 + HELIOCARE oil free Compact SPF 50 Пудра за лице, тонирана, кремообразна и 2) HELIOCARE ADVANCED Gel 200 мл + HELIOCARE oil free Compact Пудра за лице. Всички продукти в комплектите са с антиоксидантен и фотоимунопротективен ефект и некомедонообразуващи;

- 4 награди от Joy Optics – 3(три) броя VR очила и 1(един) брой ваучер за пазаруване в Joy Optics на стойност 100 (сто) лева, със срок на валидност до 20 декември 2021 г;

- 5 награди от LAZARINI – Ваучер за пазаруване от LAZARINI на стойност 30(тридесет) лева, със срок на валидност до 31.12.2021г.;

- 5 награди от PARFEN – Парфюм с марката PARFEN по 50 мл всеки;

- 3 награди от „И ЗА МАМА“ – 1) Двуфазна ръчна помпа Medela Harmony Flex – основен пакет; 2) Стягащ колан за след раждане Anita; 3) Поддържащ колан за бременни Anita.  

- 5 награди от „СОЛНА КЪЩА“ – Карта за посещения във веригата "Солна къща“. Всяка карта ще може да се използва или за 10 детски солни сесии, или за 5 солни сесии за възрастни. Валидността на всяка карта ще е до 01.06.2022 г.

- 3 награди от SHADIAN - Дамски, мъжки и детски часовник – всички с марката „Daniel Klein“ (най-новите модели) с две години гаранция.;

- 15 награди от dm – Комплект „Грижа за тялото“, съдържащ душ гел, лосион за тяло и крем за ръце с марка Balea;

- 2 награди от OPTICLASA – Ваучер за пазаруване от OPTICLASA на стойност от 50(петдесет) лева, със срок на валидност от 20.10.2021 до 19.10.2022 г.;

- 1 награда  от SDI – Ваучер за застраховка за дома на стойност 39.99 лв., със срок на валидност 31.03.2022 г.;

- 15 награди от PEPCO – Ваучер за пазаруване от PEPCO на стойност 10(десет) лева, със срок на валидност 31.12.2021г.;

- 9 награди от Stefani Jewelry – 1) Обeци авторска изработка на Здравко Илиев – 2 подаръка; 2) Детски обeци от Palladium бижута - фирма „Паладиум“ Пловдив – 3 подаръка; 3) Комплект (медальон + обeци) от Palladium бижута - фирма „Паладиум“ Пловдив – 2 подаръка; 4) Френска бижутерия от стомана Viktoria – комплект (медальон + обeци) – 2 подаръка;

24. Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 21.10.2021г.  чрез независима онлайн платформa, която на случаен принцип избира сред имената на участниците, които отговарят на настоящите условия и ще бъдат оповестени на 22.10.2021г.            

25. Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – по имейл или телефон до 7 (седем) работни дни след оповестяването  им.

26. Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 7 (седем) работни дни от оповестяването им, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

27. Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно попълнени данни.

28. Имената на спечелилите участници, посочени в  онлайн формуляра за участие, и наградите, които печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Sky City Mall (https://game.skycitycenter.com), на 22.10.2021г. 

29. Участниците могат по всяко време да оттеглят съгласието си за публикуване на личните им данни на интернет страницата. Искането се изпраща на reklama@fantastico.bg.

30. Печелившите Участници могат да получат своята награда по т.23 , както следва:

- наградите от буква „a“ до буква „d“ и буква „i“ и „j“  от офиса на Sky City Mall, намиращ се в гр. София,  ул. „Коста Лулчев“ №52.

- наградата от буква „е“ от супермаркет „Фантастико“, находящ се в търговски център  „Sky City Mall“;

- наградата от буква „f“ от ресторант „My Choice“, находящ се в търговски център  „Sky City Mall“.

- наградата от буква „g“ от фитнес център „Fast&Fit“, находящ се в търговски център  „Sky City Mall“

- наградата от буква „h“ от боулинг зала „MegaXrteme Bowling“, находяща се в търговски център „Sky City Mall“.

31. Печелившите Участници ще могат да получат своите награди след като предоставят на служител на търговски център „Sky City Mall“ или служител на съответните обекти по т.30 от настоящите правила   печелившия касов бон, с който са участвали в Играта, както и документ за самоличност за удостоверяване на данните на лицето с данните на печелившия. При получаване на наградата, печелившият участник подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ, че наградата му е връчена от представител на организатора. 

32. В случай че печелившият не може да получи наградата си лично, същата може да бъде взета от упълномощено лице, чрез представянето на изрично нотариално заверено пълномощно, като това обстоятелство се вписва в приемо-предавателния протокол, за да се удостовери, че наградата е получена.

33. За получаването на наградата си печелившите участници предоставят в съответствие със Закона за данъците върху доходите на физическите лица изискваните за данъчни цели лични данни.

34. Всички дължими данъци от печелившите участници на награди ще бъдат платени и декларирани от Организатора.

35. При невъзможност да се предостави печелившият касов бон наградата няма да бъде връчена. В такъв случай, Организаторът се свързва с резервен Участник, по реда на изтеглянето им.

36. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградата не може да бъде прехвърлена на трети лица.


V. ЛИЧНИ ДАННИ

37. Личните данни на всички Участници в играта се обработват в съответствие с действащото законодателство и вътрешната политика на Организатора за защита на личните данни и за целите, посочени в настоящите Условия.

38. Организаторът, в качеството си на Администратор на лични данни, обработва личните данни на Участниците за целите на настоящата Игра. С участието си в Играта Участниците се съгласяват и доброволно предоставят своите лични данни на Организатора, който ще ги обработва за целите на Играта.

39. Данните, които ще бъдат обработвани във връзка с участието в играта са – три имена, телефонен номер и имейл, а на печелившите участници и за счетоводни и данъчни цели ЕГН.

40. Личните данни, предоставени на и обработвани от Организатора могат да бъдат разкривани от дружеството за целите на Играта на трети лица и на други администратори на лични данни на територията на Република България при спазване на разпоредбите на действащото законодателство.

41. С участието си в Играта Участниците потвърждават, че са запознати и се съгласяват с настоящите Условия. За въпроси, отнасящи се до обработването на лични данни, които не са уредени в настоящите Условия, се прилагат разпоредбите на ЗЗЛД .

42. Събираните във връзка с участието в Играта лични данни ще бъдат съхранявани от Организатора за срок не по-дълъг от два месеца, считано от обявяване на печелившите участници.

43. Събираните във връзка с Играта лични данни на спечелилите участници за счетоводни и данъчни цели ще бъдат съхранявани от Организатора за срок не по-дълъг от 10(десет) години или срок определен от българското законодателство, считано от представянето им от печелившите участници.

44. С регистрирането на кода от касовия бон участниците дават изричното си съгласие техните лични данни да бъдат обработвани от Организатора в качеството му на Администратор на лични данни за целите, посочени в настоящите правила, както и тези данни да бъдат разкривани от дружеството на трети лица и на други администратори на лични данни за целите на играта на територията на Република България и при спазване на разпоредбите на ЗЗЛД. Личните данни могат да бъдат предоставяни и на държавни органи, в т.ч. органи на съдебната власт, когато това е необходимо за защита на законните права и интереси на Организатора или когато те имат право на достъп до тях по закон.

45. По всяко време, при спазване на изискванията на приложимото законодателство, всяко лице чиито данни се обработват във връзка с играта, има право:

- да оттегли съгласието си за обработка на лични данни, когато обработката на данни се извършва въз основа на съгласие;

- на достъп до коригиране, допълване или изтриване на лични данни и ограничаване на обработване на лични данни.

 - да възрази срещу обработването на лични данни, както и правото на преносимост на данни или срещу предоставянето им на трети лица.

- да бъде уведомено, преди личните данни да бъдат разкрити за първи път на трети лица или използвани от тяхно име за целите на директния маркетинг на кампаниите на администратора, както и да възрази срещу такова разкриване или използване;

- да подаде жалба до Комисия за защита на личните данни на адрес: гр. София 1592, бул.“Проф.Цветан Лазаров“.

46.  Данни за администратора и координати за връзка с него – „ЕВРОПА-ВН“ ООД, 831524037 вписано в Търговския регистър към Агенция по вписванията, със седалище и адрес на управление: гр. София, кв. Симеоново, ул. „Момина сълза“ 14А. Координати за връзка с длъжностно лице по защита на данните e-mail: zashtitanalichnidanni@fantastico.bg.


VI. ОТГОВОРНОСТ

47. Организаторът не носи никаква отговорност за вреди, които не са пряка и непосредствена последица от участието в Играта или са резултат от невъзможността Участниците да се свържат със съответния интернет сървър. Организаторът не  носи отговорност за технически проблеми, като например, но не само, срив на информационната система, прекъсване на електрозахранването или техническа неизправност на компютъра, използван от Участника, както и при неуспешни опити за достъп до интернет по каквито и да било причини.

48. Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време поради технически причини, свързани с играта и/ или промени в приложимото действащо законодателство, разпореждания на компетентни държавни органи, нарушаване на настоящите Условия (вкл. което води или може да доведе до материални злоупотреби) и/ или форсмажорни обстоятелства и/ или други обстоятелства извън контрола на Организатора, като обяви това по подходящ начин. В тези случаи Организаторът не дължи компенсация на Участниците. Ако прекратяването на Играта е причинено от Участник в нея, Организаторът може да предяви претенция срещу него за обезщетяване на причинената вреда.

49. Организаторът не носи отговорност и не е длъжен да води кореспонденция във връзка с участия, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни, в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.

50. Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали поради участието им в Играта (включително – разходи за достъп до Интернет).

51. Организаторът не носи отговорност за невъзможност за получаване и ползване на наградата, поради официални национални празници или други обстоятелства, които не зависят от Организатора и които възпрепятстват използването на наградата.

52. Участници, които не спазват Условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с Играта, обидно, дискриминационно или противоречащо на добрите нрави. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.

53. Организаторът не носи отговорност за претърпени от Участника и/ или трето лице загуби и/ или вреди, вследствие на предоставена от Участника фалшива идентичност, въвеждане на неверни данни или други подобни действия с цел повече участия. Участници, които използват фалшива идентичност в Играта и/ или нарушават, по какъвто и да било начин механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са имали право на такава.

VII. ДРУГИ

54. При въпроси относно Условията участниците могат да изпратят запитване на следния електронен адрес: reklama@fantastico.bg. На същия адрес се подават жалби и сигнали във връзка с играта. Анонимни жалби и сигнали не се разглеждат от Организатора.

55. Задълженията на Организатора на играта се изчерпват с предоставянето на наградата на спечелилия участник.

56. Организаторът определя правилата на играта едностранно и има право да ги изменя и допълва по всяко време, като същите влизат в сила след публикуване на сайта https://game.skycitycenter.com.

57. Недействителността на отделни текстове от Условията на Играта не засяга действителността и приложимостта на останалите условия.

58. Приложимо към правоотношенията, възникнали по повод на Играта, е актуалното българско законодателство.